Bijuteria ta va fi pregatită de livrare în minim 3 zile lucrătoare

Despre SIAJ

Ca a doua generație de bijutier, am învățat câteva lucruri despre această afacere și vreau să mă asigur că beneficiați din plin de aceste cunoștințe atunci când efectuați o achiziție de la noi. Astfel, am stabilit principii simple ca piatra de temelie a afacerii noastre și angajamentul nostru față de voi, clienții noștri.
responsible sourcing new

Responsabilitatea Noastră

În primul rând, noi credem în diamante și dorim să aducem clienților noștri bijuterii de calitate excepțională. Diamantele joacă un rol semnificativ și important în cultura noastră și sunt încă un simbol important pentru cei dedicați unui angajament etern de a se iubi unul pe celălalt. Având posibilitatea de a vă oferi diamante cultivate în laborator vă punem la dispoziție o alternativă, un nou mod frumos și întelept de a da viață angajamentului dumneavoastră.
În al doilea rând, noi credem în furnizarea de pietre și bijuterii cu diamante de calitate superioară. Familia noastră are un trecut în afacerea cu diamante și știm un singur lucru: Calitatea trebuie să fie pe primul loc. Nu menții o linie de muncă care se întinde pe generații fără bijuterii incredibile de înaltă calitate. Suntem dedicați excelenței și știm că veți vedea diferența în achiziția dumneavoastră

Promisiunea Noastră

În cele din urmă, este vorba despre dumneavoastră: clienții noștri. Fără voi, nu există noi. Deci, indiferent cât de mic este detaliul sau cât de multe întrebări aveți, vom fi aici pentru a vă ajuta pe parcursul acestei decizii importante. Vrem să vă simțiți bine informați și 100% încrezători în achiziția cu noi. Oferim asistență prin telefon și e-mail. Vrem să fiți la fel de siguri asupra bijuteriei dumneavoastră ca și în privința viitorului partener de viață. Suntem onorați că ne-ați ales să facem parte din călătoria dumneavoastră.