Bijuteria ta va fi pregatită de livrare în minim 3 zile lucrătoare

Cercei din aur 18K – 1.0ctw – Future

Acești cercei sunt o capodoperă elegantă și strălucitoare, realizată din aur de 18 karate. Fiecare cercel este atent prelucrat pentru a oferi un aspect rafinat și luxos.

Montajul atent al celor 132 de diamante lab-grown este un tribut la măiestria artizanală și la atenția la detalii, fiecare diamant este fixat cu precizie pentru a asigura o securitate maximă și pentru a permite luminii să danseze în jurul lor într-un joc sublim de lumini și umbre.

Acești cercei reprezintă o declarație de eleganță și rafinament, fiind o bijuterie care va adăuga un plus de strălucire și farmec oricărei ținute și ocazii speciale.

Pot fi comandați și cu diamante naturale.

8.650,00 lei

8.650,00 lei

Material
This option is required
18K Aur Alb 18K Aur Galben 18K Aur Roz
Clear selection
Cod produs LCMH130 Categorie
free shipping
Livrare gratuită

Bijuteriile SIAJ ajung gratuit la dumneavoastră, printr-un curier special, cu asigurarea valorii transportului.

resize
Oferim si redimensionare

Din momentul în care bijuteria a ajuns in posesia ta, ai 15 de zile pentru a modifica mărimea (circumferința șinei) contra-cost (manopera 150 lei/gr de bijuterie).

igi certified
Bijuterii cu diamante certificate

Toate bijuteriile sunt testate de ANPC. Diamantele >0.50ct au certificat internațional.

cos cumparaturi vector siaj
Livrare in 3-10 zile

Fiecare bijuterie este creată cu atenție și pasiune. Pentru a asigura calitatea și atenția la detalii, procesul de producție poate dura între 3 și 10 zile lucrătoare.

De ce să alegi diamante cultivate în laborator? Pentru că îți pasă :)

- Pentru că îți pasă de natură

Minarea diamantelor naturale are un efect negativ asupra planetei. Știm că îți pasă de viitorul celor dragi și că vrei să îi protejezi. Uite o exemplificare a impactului tău:
  • 1 ct consumă aproximativ 10 metri pătrați de pământ și emite 2700 kg de deșeuri;
  • 1 ct consumă aproximativ 0.006 metri pătrați de pământ și emite 0.45 kg de deșeuri;

- Pentru că îți pasă de oameni

Diamantele CVD sunt prietene cu mediul înconjurător, lucru foarte benefic umanității, iar munca în laborator este mult mai sigură decât minarea diamantelor. Numărul de accidente de muncă în industria de diamante cultivate este 0.

- Pentru că îți pasă de banii tăi

Diamantele create în laborator pot avea un preț mai mic cu până la 50%. Acest lucru înseamnă un diamant mai mare pentru același buget. Mai multe informații despre diamante cultivate poți găști pe secțiunea Despre Lab Grown Diamonds.